Claine Beautiful

Praktijk voor Natuurlijke Schoonheidsverzorging - Cosmetische Acupunctuur - Huid verbeterende behandelingen - Micro Needling - Ontspanningsmassages - Detox - Cupping - Aroma therapie -               Natural Look Semi Permanent Make upClaine PMU Natural look


Semi Permanente Make-Up
Wat is SPMU?


Er bestaat soms nog veel onduidelijkheid over semi permanente make-up (SPMU). Zo denken nog veel mensen dat SPMU hetzelfde is als tatoeëren en dat het voor altijd in de huid blijft. Daarom vind ik het belangrijk om tijdens het intakegesprek alles goed met je door te nemen. Gedurende deze afspraak vullen we gezamenlijk de gezondheidsverklaring in en bespreken we eventuele contra-indicaties. Daarnaast bepalen we gezamenlijk de techniek, vorm en kleur van uw pigmentatie. Door de behandeling zorgvuldig te bespreken kan je met een gerust hart plaatsnemen in de behandelstoel of een afspraak voor een behandeling maken.
Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst, daardoor is deze pigmentatie eigenlijk niet permanent. Door o.a. ultraviolet licht en het natuurlijk vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, zal de pigmentatie over het algemeen na 1 à 2 jaar vervagen. Vandaar dat we de term semi permanente make-up gebruiken (SPMU). Het advies is om permanente make-up op zijn minst elk jaar te laten bijwerken om een mooi resultaat te behouden. Heb je al permanente make-up? Dan kunnen we altijd samen kijken hoe deze bijgewerkt moet worden.


Hoe gaat een behandeling in zijn werk?
Om het beste resultaat te bereiken zullen er minstens twee, en soms drie, behandelingen plaatsvinden met tussenpozen van 6 à 8 weken. Bij de eerste behandeling bepalen we gezamenlijk de techniek, vorm en kleur van jouw pigmentatie. Een eerste behandeling duurt gemiddeld 1,5 à 2,5 uur. Het pigmenteren is nagenoeg pijnloos maar kan door middel van een verdovende crème (Lidocaïne) verdoofd worden. Vaak blijkt dit echter niet nodig te zijn.
Na de behandeling is de pigmentatie altijd 2 à 3 tinten donkerder dan het uiteindelijk resultaat. Schrik dus niet als de pigmentatie in eerst instantie wat donkerder oogt. De kleur zal nog met 20-30% afnemen. Je ontvangt daarnaast een duidelijke uitleg over hoe je thuis de pigmentatie dient te verzorgen. Volg dit advies goed op, want alleen dan zal de pigmentatie goed zichtbaar blijven.
Tijdens de tweede behandeling werk ik de accenten en kleur bij, zodat het gewenste resultaat wordt bereikt.

Tip: de eerste week na de behandeling mag de permanente make-up niet nat worden. Daarom is het een goed idee om de dag van de behandeling je haar nog even te wassen.

Waarom kiezen voor Claine Natural Brows en Shining Eyes and Lips?

KIES VOOR KWALITEIT!

Ik heb een volledige, allround, erkende opleiding tot permanent make-up specialist afgerond voor permanente make-up. Daarnaast volg ik regelmatig masterclasses bij erkende vak-specialisten om mijn kennis en kunde te verbreden en verdiepen. Ik vind het belangrijk om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te creëren, daarbij ga ik uit van jouw natuurlijke gelaats- en haarkleur. Daarnaast werk ik, heel bewust, met de pigmenten van het merk Ecuri. Dit is niet de goedkoopste fabrikant, maar deze pigmenten bieden de garantie op absolute topkwaliteit permanente make-up. Daarnaast biedt dit merk, in tegenstelling tot een hoop andere merken, vele voordelen:

Daarnaast zijn de voordelen:
Geen verkleuring, pigmenten vervagen gelijkmatig
Betere duurzaamheid in de huid
Ongeveer 60-80% van de pigmenten blijft zichtbaar na genezing
Minder nabewerking
Minder pijn, door delicaat werk

Mijn salon is GGD gecertificeerd en voldoet aan alle hygiëne vereisten.

Tarieven:

Eyeliner (deepliner, opvullen van de wimperrand) enkel boven of onder plus nabehandeling 195 euro


Wenkbrauwen (hairstrokes of ombre) plus nabehandeling 250 euro
Refresh 120 euro 

Lippen omlijnen en invullen plus nabehandeling 375 euro
Lippen omlijnen plus nabehandeling 195 euro 
E-mailen
Info
Instagram